Ştiri medicale

TresWhite Supreme a primit rating de 3.9

Scris în data de 14 Jan 2011

Opalescence Trèswhite Supreme a primit de la Reality, cea mai mare bază de date online cu produse clinice stomatologice, un rating de 3.9 din 5. În urma analizei tuturor caracteristicilor produselor Trèswhite Supreme, aceştia argumentează că folosirea acestui produs prezintă pacienţilor o variantă convenabilă pentru o albire profesională. Pacienţii încă îşi doresc dinţi albi, chiar dacă economia le limitează investiţia în ceea ce priveşte gutierele convenţionale.

Opalescence Trèswhite Supreme a fost disponibil în ultimii ani ca alternativă profesională a Whitestrips, dar lansarea variantei de 15% îl propulsează înainte.

Ca şi puncte tari ale Opalescence Trèswhite Supreme, Reality notează faptul că îşi îndeplineşte bine scopul de albire, cel puţin la fel de bine precum competiţia de produse din comerţ şi probabil chiar mai bine. Mulţi pacienţi sunt pregătiţi să renunţe la rafinamente pentru preţ şi convenabilitate. Pacienţilor le-au plăcut ambalajul şi aromele şi, datorită designului simplu al gutierelor reuşeşte cu succes molarii, sensibilitatea dinţilor a apărut doar ocazional, iar acum se găseşte în două concentraţii.