Despre noi

Un zâmbet sănătos şi frumos este dezideratul fiecăruia dintre noi

Având o experienţă de 30 de ani, Ultradent comunică activ în peste 98 de ţări, ducând mesajul misiunii sale „Îmbunătăţeşte global igena orală” şi susţinând activ comunitatea medicilor stomatologi dar şi a pacienţilor, cu inovaţii şi descoperiri ştiinţifice. Ultradent îşi intensifică în fiecare an munca de cercetare, îmbogăţind portofoliul de patente şi mărci înregistrate cu noi produse folosite şi apreciate de stomatologi din lumea întreagă. Printre cele mai cunoscute produse se numără Sistemul Profesional de Albire Opalescence, compozitul Amelogen, bondingul PQ1, gelul hemostatic ViscoStat sau firele de retracţie UltraPak.

Calitate şi notorietate

Calitatea şi notorietatea produselor au adus companiei Ultradent trofeul „RealityS Five Star Award” pentru produsele Opalescence/Opalescence PF, Ultra-Etch 35%, UltraPak, UltraSeal XT Plus şi ICB Brushes, produse care sunt disponibile şi pe piaţa românească. De asemenea, compania a fost nominalizată la categoria „Product of the Year” şi „RealityS 20th Anniversay Legacy Award” pentru Opalescence/Opalescence PF, UltraPak şi Ultra-Etch 35%. Dental Town, cea mai mare comunitate stomatologică online din SUA a recompensat eforturile companiei de a investi necontenit în calitate, cu prestigioasa distincţie „Townies”, distincţie obţinută în urma voturilor oferite de membrii comunităţii de medici şi tehnicieni stomatologi.

Reprezentantul unic în România al Ultradent Products Inc.

Diviodent este reprezentantul unic în România al Ultradent Products Inc din Statele Unite. Având o experienţă de 14 ani în România, Ultradent a dezvoltat un parteneriat cu cei mai puternici distribuitori de produse şi echipamente medicale, un solid canal de distribuţie a produselor, concentrându-se în satisfacerea cererii consumatorilor cu unele dintre cele mai performante produse stomatologice din lume.

Diviodent susţine activ comunitatea medicilor stomatologi

Ca unic importator, Diviodent susţine activ comunitatea medicilor stomatologi prin acţiuni de promovare, evenimente tematice, prezentări de tehnici şi produse. Prin programul de Educaţie Medicală Continuă, Diviodent organizează cursuri hands-on, cursuri acreditate cu puncte EMC care vin să certifice nivelul de cunoştinţe, abilităţi şi aptitudini profesionale.

Misiunea Diviodent este strâns legată de grija faţă de pacient, oferirea produselor de calitate superioară şi asistenţă permanentă comunităţii medicilor stomatologi.