Comunitate

Ultradent este cea mai puternică comunitate profesională care oferă o largă varietate de informaţii, dezvoltată acum în România prin Diviodent, sprijinind comunitatea de medici stomatologi din România, cu scopul de a facilita îmbunătăţirea performanţelor medicale.

Dezvoltăm împreună o platformă de comunicare utilă specialiştilor în stomatologie, adunăm la un loc membri care să împărtăşească cazuistica de profil în scopul îmbunătăţirii performanţelor actului medical în sprijinul pacienţilor. Prin înscrierea gratuită în această comunitate aveţi acces la mai multe informaţii, primiţi newslettere periodice cu ultimele noutăţi din lumea medicală şi, în plus, odată cu înscrierea, fiecare membru beneficiază de un cadou.
Consecvenţi principiilor Ultradent Product Inc, susţinem dedicarea mărcii faţă de educaţie. Informaţiile disponibile pe site-ul ultradent-romania.ro servesc acestui scop, oferind acces online la materialele scrise dedicate produselor Ultradent România, precum şi oportunitatea de învăţare online cu ajutorul tutorialelor video. ultradent-romania.ro aduce în actualitate noile produse şi tehnologii Ultradent ce sunt folositoare în practica stomatologică, cele mai multe dintre ele fiind clar explicitate în descriere, având în plus un suport video demonstrativ.