Ştiinţă

15 NOIEMBRIE – EVENIMENTUL ANULUI! Locuri limitate!

Scris în data de 24 Oct 2012

Participantii la curs vor primi un voucher de reduceri la orice produs Ultradent!

Remineralizarea după albire

Scris în data de 11 Apr 2010

Janet Gjerde întreabă

“Cât durează ca dinţii să se remineralizeze în urma unei albiri?”

Răspunsul lui Peter:”Remineralizarea după albire a fost studiată destul de mult; totuşi, există un număr mare de variabile în acest proces (ex, sănătatea şi densitatea smalţului, igiena orală în timpul albirii, produsul de albire folosit etc). Sunt studii care au demonstrat demineralizări semnificative datorate albirii, uneori durând zile, poate chiar săptămâni pănă când smalţul revine la valorile de dinaintea albirii.

Cred că putem afirma cu încredere că nu există o altă companie în întreaga lume care să fi sponsorizat, sprijinit sau dirijat atâtea studii demineralizare/remineralizare în albire ca Ultradent, iar oferta noastră de produse reflectă în mare măsură reacţia noastră la aceste studii. Pe lângă PF, care a demonstrat iar şi iar că previne demineralizarea, gelurile Opalescence (chiar şi versiunile non-PF) au arătat că reduc demineralizarea prin comparaţie cu alte produse din studiu.

Toate studiile efectuate pe acest subiect, fie că Ultradent Products Inc. a fost sau nu implicat, au fost realizate in-vitro pentru că testele demineralizare/remineralizare sunt distructive pentru dinţi. S-a argumentat că modelele in-vitro reflectă bine realitatea, dar totuşi, acest lucru nu a fost încă demonstrat – până acum. Ultradent a colaborat cu un cercetător recunoscut mondial, care a fost capabil să realizeze aceste teste in-vivo. Prin aceasta, suntem singura companie care poate afirma cu certitudine că în viaţa reală, în testarea in-vivo, Opalescence PF întăreşte/mineralizează smalţul. Aceasta a fost ceea ce am urmărit dintotdeauna, dar acum avem un alt studiu solid care demonstrează acest lucru. Mulţumim tuturor pentru contribuirea la acest Trench Talk. Anunţaţi-mă dacă aveţi întrebări sau probleme, şi continuaţi să trimiteţi întrebări sau subiecte pentru viitoarele asemenea discuţii. Mult noroc tuturor celor din “tranşee”.

Cu respect,
Echipa de Albire Opalescence.